Од Њујорк, за Њујорк! Со љубов, Dave Beckerman

Дејвид Бекермен. Фотограф кој живее во Њујорк и фотографира моменти, слики, приказни од метрополата. Неговите принтови се барани и животот го живее само од продажба на своите дела.

Секако, од голема помош е фактот што слика за Њујорк, продава во Њујорк, но, овој човек навистина го живее својот сон баш таму…во Њујорк!

 

u2

u4

u8

u11

u12

u22

u53

u55

u76

u84

u156

u534

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...