Одблизу со пеперутките

Симоне Нол, фотограф од Германија. Снима природа и елементи од природата.

Макро фотографиите на пеперутки се минималитички, полни со бои и без непотребни додатни детали.  И прекрасни! И фотографиите и пеперутките!

p1

p3

p4

p5

p6

p7

p8

p9

p12

p13

p17

p23

p31

p45

p77

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...