Skip to main content

Драма! Стил! Мода! Уметност! Тренд! Гламур!

Имате мало црно коктел фустанче и високите потпетици? Тоа е се што ви е потребно за да изгледате елегантно, вонвременски и софистицирано. Но, ако се нашминкате како што ви предлагаме во следните неколку фотографии ееее, тогаш вие ќе бидете гламурозни, уникатни и секако многу впечатливи. Внимавајте! Кога на очите употребувате вака јака шминка задолжително намалете го шминкањето на образите и усните. Ако не сте многу вешти, не дозволувајте да изгледате како размачкана кутија на бои, дозволете професионален шминкер да ве нашминка. Оставете очите да говорат!

o1 o2 o3 o4 o5 o7 o8 o11 o12 o13 o14 o15 o16 o18 o21 o22 o24 o9999

Да повториме: Ако не сте многу вешти, не дозволувајте да изгледате како размачкана кутија на бои, дозволете професионален шминкер да ве нашминка!

Имајте добра забава девојки!

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...