Nikolay Tikhomirov- Нулта гравитација

Драматични ситуации…

Елегантни женски фигури лебдат во околината која изгледа замрзната во времето.

Нулта гравита, Проект на рускиот фотограф Николај Тихомиров.

z4
z6
z7
z9

z12
nikolay-tikhomirov-3-620x478
nikolay-tikhomirov02

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...