Skip to main content

Рачно изработените торби на  Krukru Studio се вистински хит!

Можеби дизајнот е малку чуден избор за торба но, нивната практичност е очигледна.
Лесни се, функционални и неверојатно симпатични.
Цените на уникатните рачно изработени торби се движат од 75-190$

 

ПИЈАНО

to2 to3

ЏЕМ ОД КАЈСИИ

to4 to5

ИНСТАГРАМ

to7 to8

ВИОЛИНА

to9 to10

DALEK (Doctor Who)ВОЗИЛО

to11 to12

ПОВИКАЈ ПОЛИЦИЈА

to13 to14

БАНАНА

to15 to16

КАНТА ЗА ПОЛЕВАЊЕ ЦВЕЌИЊА

to17 to18

БОКСЕРСКА РАКАВИЦА

to19 to20

РУБИКОВА КОЦКА

to21 to22

КАНТА БЕНЗИН

to24 to26

МОРКОВЧЕ

Tonaslovna to1

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...