Нашиот прекрасен свет низ фотографии

Убавината на светот.
Секој камен, секоја планина, секоја долина.
Секое битие…
Понекогаш забораваме во каков прекрасен свет живееме.
Еве, мало потсетување:

-28-20 -31 -18 -16 -35 -10 -6 -5 -4 -3 -32

Благодарни сте што живеете баш на оваа планета нели? 🙂

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...