Најдобрите пријатели на жената

Diamonds Are a Girl’s Best Friend

И не само дијамантите! Рубини, сафири, бисери, злато и сребро…

Да не звучиме претенциозно, но, нема жена која не се радува на убав накит.

Можеби е тоа поради блесокот, можеби поради чуството на сигурност, но секако е заради прекрасниот дизајн на некои од вечните и верни ”пријатели”.

Накитот ќе ја освежи секоја гардероба, ќе го акцентира стилот, ќе пренесе порака.

И зар има нешто поубаво од ниска бисери на женско грло, прстен од злато на женска рака и сјајот на обетките и белегзиите?

Бижутеријата е ОК, ако е добро изработена и уникатна, но секоја жена ќе ви каже дека накитот од скапоцени камења е ”она” вистинското. Инвестицијата во добро парче накит, ако така може да се нарече, секогаш се исплати, барем за насмевката…а тоа е она најважното, нели девојки?

[metaslider id=19891]

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...