Модните фотографии на Isa Silva

Isa Silva е португалски фотограф, живее и работи на релација Лондон-Лисабон. Во неговото портфолио се запишани соработките со следниве магазини AESTHETICA , NSTYLE , PUSHIT , OBVIOUSE , MAXIM , FACTICE , KENTON, NONE , MAMI  PRINT , SOME….и многу други

i1

i2

i3

i6

i7

i8

i9

i12

i22

i34

i65

i88

i98

i99

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...