Маркетинг

Читани сме. И не бараме LIKE за да бидеме читани.

Читачите ни се едуцирани, млади, прогресивни луѓе.

Ако си ги препознаете вашите клиенти во горенаведените, повелете, рекламирајте се кај нас.

Нудиме разни опции, варијации и комбинации за пласман на вашата реклама. Цените не ги криеме, туку ги креираме согласно вашите можности и нашата спремност. Повелете драги огласувачи, ве очекуваме.

Побарајте не на тел. 070 437 863 , пишете ни на marketing@extrapoint.mk или пополнете го контакт-формуларот подолу:

 

[contact-form-7 id=”13056″ title=”Contact form 1″]

 

linkedincover

Leave a Reply

Your email address will not be published.