Skip to main content

Ако држите диета ова би била идеалната големина на оброкот 🙂
А, ако сте љубители на уметност тогаш задоволството е двојно!

Минијатурите на храна се изработени од пластелин (за жал не може да се јадат) во размер 1:12. Потребна е вистинска умешност и трпение за да се изработат овие мали уметнички дела со неверојатни детали. Секоја чест за Студиото Fairchildart. Толку се убави што мамат да ги изедеш но, во случајот важи онаа: Очи полни, раце(стомаци) празни…буквално! 🙂

sw24

sw17

sw15

sw13

sw9

sw6

sav16

sav15

sav10

sav9

sav2

m234

m6

m4

m2

m1

fv12

fv9

fv6

fv3

Naslovna

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...