Летно освежување: ”Бунар” со бело вино

Бунар, освежителниот пијалок (коктел) од бело вино може да го подготвувате во текот на целата година но, најдобри ”резултати” покажува во летните месеци. Лесен е за подготовка и омилен во друштво. Во текот на летните месеци употребете малини, јагоди, праски, грозје, сливи или боровинки, на есен круши, јаболки или тиква, додека во зимските месеци идеално би било да употребите брусница или агруми кои ви се достапни на пазар. 

[yumprint-recipe id=’6′]

ПИЈТЕ УМЕРЕНО! 🙂

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...