Lego мега брод

Ова не е било како Лего брод, ова е огромен брод ,кој е изработуван неколку дена. Младите родители сигурно ќе го сфатат ова. А, ако сте трпеливи и имате неколку илјади коцкички дома, повелете обидете се да го направите.

Ве молиме, не се препирајте со вашите деца околу играчките, сепак ова е нивни терен 🙂

Lego_01 Lego_02 Lego_03 Lego_06 Lego_07 Lego_08 Lego_10 Lego_13 Lego_16 Lego_18 Lego_22 Lego_23 Lego_24 Lego_25 Lego_26 Lego_28 Lego_29 Lego_31 Lego_32 Lego_33 Lego_35 Lego_36 Lego_37 Lego_40 Lego_42 Lego_43 Lego_44 Lego_46 Lego_47 Lego_48 Lego_49 Lego_53 Lego_55 Lego_60 Lego_62 Lego_63 Lego_64 Lego_65 Lego_76 Lego_154 Lego_155

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...