Skip to main content

Имате производ, имате добар производ, имате одличен производ.
Имате реклама. имате добра реклама, ама , имате ли ваква реклама?
Понекогаш, ако не и секогаш, за да го позиционирате својот производ во морето од останати производи, треба да размислувате outside the box. Смелост, креативност и ете!, вашиот производ ќе биде забележан, ќе биде спомнуван и секако тоа ќе влијае на продажбата. Бидете креативни, но, немојте да копирате, тоа потрошувачите само ќе ги збуни а, за вас и вашиот производ нема да донесес позитивно мислење.

Значи, креативно и иновативно! И смело, секако! Еве како тоа се прави во светот:

kr1

kr3

kr4

kr5

kr6

kr7

kr8

kr9

kr11

kr12

kr13

kr14

kr22

kr23

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...