Како твитаат другите!

Ви претставуваме неколку ултра популарни твитови од преку-големата-бара.

Молиме, консумирајте ги само за инспирација. Препишувачи стоп! 🙂

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...