Jason Lee – И неговите модели

Jason Lee е професионален фотограф. Главна дејност му се портрети и свадби. Тој исто така е и татко на две прекрасни девојчиња  Kristin и Kayla, според него најдобрите модели на светот. :-). Ова е серијата фотографии кои ги направи со своите ќерки

Сакам торта

j00

Уште малкуууу

j0

Спремни за полетување

j1

101 начин на употреба на селотејп

j4

Angry Birds

j7

1-UP

j8

Последниот школски ден

j9

Само додадете вода

j31

Леб…многу

j34

Од едно влегува, од друго излегува

j42

Мама секогаш вели да не возиме во кујна

j45

Научен експеримент на денот

j85

Фала…

j88

Четкајте ги забите!

j354

Погрешно…

j532

Најдобриот татко

j9999

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...