Ирена Мила – улици во боја

Секогаш со патничка торба зад себе, трагам, кај ќе застанам не знам.

Мајка, биолог, фотограф ако можам и да се наречам така, ама заради себе, а можеби и поради тебе, многу е себично да би зборела јас самата затоа која сум, така да оставам на другите некогаш и негде, да напишат некој збор, има време.

I1

I2

I3

I4

I5

I6

I7

I8

I9

I10

I11

I12

I13

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...