Skip to main content

Млад, надарен дечко , со два стана во Скопје, викендица во Маврово, вила во Охрид, поседува БМВ 645 и Ауди Р8, ништо не бара…..само се фали 🙂

Некои баш вака го сфатија  Инстаграм, мрежа за дружење и споделување на фотографии, кои притоа може да се обработуваат со разни филтри.

Еве ги фалбаџиите:

15
14
13
11
9
7
12
10
8
6
3
5
4
2
1

Вие со што ќе се пофалите? 🙂

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...