Skip to main content

Таман кога се решивте да направите нешто за своето тело и да ја подобрите кондицијата, таман кога си купивте нова спортска опрема, таман кога се распрашавте (и добивте одговор) која теретана е најдобра/најпосетена/најопремена/најактуелна/најфраерска, таман кога сите, ама баш сите ги ”информиравте” дека еве и вие ќе вежбате, таман кога дојде тој убав, сончев ден кога конечно го преминавте прагот на теретаната…тогаш….

…бидете спремни, затоа што ќе налетате на овие фаци:

 

1. Бабичката со малку ”нафуран” спортски духPeople You Meet at GYM (11 pics)

 

2. Дечкото, кој 100% живее во теретанатаPeople You Meet at GYM (11 pics)

3. Новајлија, тој што уште не ги ”укапирал” справитеPeople You Meet at GYM (11 pics)

4. Шмизлата која прегласно зборува на телефон…и не престанува!People You Meet at GYM (11 pics)

5. Има такви и што се испотени, препотени, ама ептен ”жива вода”!People You Meet at GYM (11 pics)

6. Типките од ”јога-армијата”People You Meet at GYM (11 pics)

7. Фраерот кој не ги вежба нозете. Никогаш!People You Meet at GYM (11 pics)

8. Некои чудни залутани типчињаPeople You Meet at GYM (11 pics)

9. И секако, личности кои прават вакви фоткиPeople You Meet at GYM (11 pics)

People You Meet at GYM (11 pics)

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...