Skip to main content

Sвезди на фотографијата се секси сандалите Keny • Моделот во рака држи ташна со шилци Mina Nappa

 

Миленикот на жените, славниот Christian Louboutin ја претстави првата фотографија за новиот каталог за сезоната есен/зима 2013/2014

На фотографијата, која ја објави британскиот Vogue, силната ”Louboutin жена” го покорува машкиот противник, а во фокусот се прекрасните сандали Keny со потпетици од вртоглави 12 сантиметри.

 

 

Опасната жена од рекламата е наоружана и со црна ташна со шилци која наликува на некое оружје а, која креаторот ја нарече Mina Nappa.

 

Целата колекција на обувки и ташни погледнете ја овде Louboutin 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...