Hong Yi-Red – Уметност и храна

Hong Yi е Малезиска уметничка и архитект. Ова е нејзиниот проект изразен преку храна. Материјалот користен во проектот е нешто што го има со сечиј фрижидер. Таа успева, доста успешно, тој материјал да стаса на чинија и притоа да изгледа прекрасно. Можеби и вие ќе бидете инспирирани, па следниот ваш оброк или барем салатата, да изледа токму вака.

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...