Skip to main content

Хипстер!
Или си или не си!
Ама за гаџетчиња прв си!

Знеме дека ти, вистински хипстеру, ич, ама ич не фермаш што ќе ти се каже и не-дај-боже предложи нешто мејнстримско ама па, финтаџиски работи сакаш.

Никако не ѕиркај во фотките, никако 🙂

 

h1

h2

h3

h4

h5

h7

h8

h9

h11

h13

h14

h17

h22

h92

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...