Хипстер и како да го препознаеме!

Хипстер…
Припадник на современа суб-култура сочинета од млади луѓе од граѓанска средна класа, со особен интерес за опскурна музика и независен филм.
Но, еве низ слики како да го препознаеме!

По чудните велосипеди

h2 h1

За нив и Бетмен е модна икона

h5

И покрај препораката од баба му, ”седе на чименто”

h6

Очила за сонце носи и на темни места

h09

На забавите пие од тегла..мДа

h9

Својата музика ја слуша на свој начин

h11

Хеланка со розов леопард принт (флуоросцентен по можност)

h12 h46

Домашното милениче е моден детал , такозван асесоар

h53

Тетоважата на животинче е видно истакната

h66

Слика скоро све и при тоа користи нели Инстаграм (како и впрочем ние, како што приметивте веќе)

h76

Дури и други хипстери што сликаат

h99

Наочари се носат дури и кога офталмологот не ги препишал

h112

Трегери или тиранти се задолжителни за секој

h125

Брадаh234 h326

Поготово у стилот на Бјерн Борг

h45

Потајно се замислува дека е магнет за женски

h88

Пушта бркови за Мовембар иако изгледа како _________

H876

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...