Game, Set, Match…Fashion!

Сезона на тенис на отворено и официјално е отворена!  Roland Garros па, Wimbledon!

Кралски спорт. Одбрана публика. Богати спонзори.
Нема контакт, судијата гледа од високо, топчето јури со неверојатни брзини,  пот и прашина, тук-таму некое стенкање, тишина, неизвесност, па громогласни аплаузи. И мода!

Се погоди некако фаворитите и победниците на Roland Garros да носат Nike. 

Еве го Рафа, можеби овие шорцеви ќе му се погодат 🙂

Page10

 

Џентлменот Федерер, елегантен и на прашливиот терен:

Page11

 

И модната дизајнерка меѓу тенисерките Серена носеше модели на Nike:

Page13

 

Убавицата Шарапова, згодна, дотерана, со нозе и за модна писта и за спортски терен : 

Page12

  

Рекетот во раце, удобни ама и модерни алишта на себе…и правец на терен! Сезоната почна!

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...