Фотографија: National Geographic Traveler Photo Contest 2013

Во тек е гласањето за ”The 25th annual National Geographic Traveler Photo Contest” и ќе трае до 30.јуни 2013. Првата награда е 10-дневно патување и престој на Галапагос за двајца.

National Geographic  сподели неколку од номинираните фотографии од неколку категории.
Како и секогаш, фотографиите се прекрасни и ги доловуваат сите оние спонтани моменти од животот од сите делови на светот.
Погледнете: ng1

ng55

ng51

ng44

ng43

ng42

ng41

ng38

ng34

ng32

ng31

ng25

ng24

ng23

ng22

ng21

ng20

ng19

ng18

ng17

ng16

ng15

ng14

ng13

ng12

ng11

ng10

ng9

ng8

ng6

ng5

ng4

ng3

ng2

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...