Фото Рефлексии, за убавина на квадрат

Се е во ред со вашите очи, не гледате дупло 😉

Добредојдовте во светот на рефлексиите и боите.

Уживајте!

 

r1

r3

r6

r7

r8

r11

r21

r22

r24

r32

r34

r43

r44

r51

r54

r61

r76

r81

r82

r88

 

r341

r0

294253_10200541753439086_562833934_n

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...