”Фатена” убавина

Природата како најголема инспирација и главен ”виновник” за прекрасните пејсажи на германскиот уметник  Kilian Schoenberger. Исланд, Шкотска, Норвешка, мистични шуми и мирисни ливади, високи врвови и живописни долини. Нема фотошоп, нема засилување на бои…само природа ”фатена” во момент:

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...