Skip to main content

”Светлина. Фасцинирана сум од светлината и нејзината игра. Сакам да ги доловам миговите од секојдневието кои не ретко ги занемаруваме. Ги сакам сите они мали нешта во животот, нештата што би се пропуштиле ако не им се посвети внимание.“ – Лиза Еп, фотограф

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

14

22

23

25

143

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...