Фејсбук во хартија

Познавате некој кој мноооогу сака да биде во постојан контакт со семејството и пријателите но, мака мачи со модерната технологија?

Фејсбук од сега е достапен и во печатена верзија! На хартија…јухууууууу!!!!

Е па, бујрум:

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...