Skip to main content

 

Емпуриабрава е една од најголемите марини во светот, во близина на познатото шпанско одморалиште Коста Брава.

Оваа марина е градена од 1964 до 1975 година . Денес таа има повеќе од 40км канали. Во летниот период во неа престојуваат 80000 жители.

 

1

2

3

4

5

6

7

9

11

21

 


View Larger Map

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...