Skip to main content

 

Есента е втора пролет, кога секој лист е цвет!
-Албер Ками

Величествената природа е во своето најубаво руво.
Излезете на свежиот есенски воздух и уживајте во раскошот на боите.

Еве и мотив: 12 прекрасни фотографии на дрвјата во есен

 

es-01
es-02
es-3
es-4
es-5
es-6
es-7
es-8
es-9
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
es-11
es-12

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...