Ексклузивно и сензационално: Започна сезоната на сладоледите

Родителите викаат ”Нема јадење сладолед, дури името на месецот ја содржи буквата Р”
Е, па, МАЈ е!, Нема Р, има СЛАДОЛЕЕЕЕД!
И тоа каков, неодолив, сладок, вкусен, се топи во уста, посебно ако е направен дома…ма, милина!

s19 s18 s16 s14 s12 s11 s10 s9 s7 s6 s5 s4 s3 s2 s1

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...