Skip to main content

 Елена Фиданска е битолско чупе. Ја знаеме како фотограф од социјалните мрежи. Но најдобро нејзе би ја опишале нејзините најблиски. Еве што рекоа.

Шокаровски Петар

Фиданска. Револуционер, активист, анархист левел терорист. Медиумски демнач и поборник на филмови за возрасни. Сопственик на парк во Битола но и дрво во паркот. Рационалист и екстремен преживувач во дивината. Борец за вистината и правдата за љувота и по неа! Бенкси во пишана форма. Сестра.

Александра Средовска

Едноставна, а посебна. Своја и уникатна. Многу се влечка…Комична. Се релаксира со вестите на Сител и Икс фактор. смешка е Не верува во тајни друштва и светски заговори.

Ирена Мила

Фидан(ов)ска е личност на која треба да и дадеш апаратот и да ја испратиш по светот, да ти фаќа луѓенца. Од самиот почеток колку што можам да бидам објективна, и во овие 3 години колку што ја знам, знае како да си ја гае љубовта кон фотографијата, ја усовршува композицијата, техниката, а најповеќе од се’ ми се допаѓа што е сконцентрирана што ќе пренесе, што е и најбитно..

 

IMG_5381

IMG_5360

IMG_8598

IMG_4579

IMG_2613

IMG_2611

dsc_0457jpgd111913

DSC_0038

aIMG_5372

a_MG_6959

aDSC_0030 copy

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...