Еден малку поинаков накит

Злато, сребро, дијаманти, сафири…Ма, се тоа е ОК, туку дали имате ваков накит?

Малку поинаков, многу необичен.
Накитот, во овој случај обетките, се изработени обични материјали и со предмети за секојдневна употреба.
Па, ако имате нешто да кажете за себе со вашиот избор на модни додатоци или пак сакате да ја истакнете својата уникатност, ова би бил еден од идеалните начини. Верувајте, ќе бидете забележани 🙂

n1 n2 n4 n5 n6 n8 n9 n11 n13 n16 n17 n21 n222

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...