Dexys Midnight Runners-Come On Eileen

Беше група со еден хит кој остана…Dexys Midnight Runners…..Come On Eileen….

Ја забрзаа Американците!

Ја успорија Французите

Хит кој Американците и ден денес го користат на сите видови на натпревари
Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...