Skip to main content

Сонце. Лето. Идеално време за одмор.
Некој ќе ги погледне овие фотографии и ќе воздивне…
Некој ќе почне со планови за овогодинешниот летен одмор…
Ама, сите ќе посакаат да се најдат на некои од овие места.
Оставете ги грижите и одморете се…заслуживте!

А, кога веќе ќе отидете, пратете ни поздрав, макар и со разгледница 🙂 

o6

Jenny Lake, Wyoming o7

Jiuzhaigou Valley, Sichuan, China

o2

Calanque de Sormiou, France

o3

Crater Lake, Oregon

o9

The Maldives

o8

Sua Trench, Samoa

Scott Sporleder

Linapacan Island, Palawan, Philippines

Scott Sporleder

Dog Island, San Blas, Panama

o12

Bodrum, Turkey

o14

Lake Marjorie, California

o32

Tioman Island, Malaysia

o15

Playa Blanca, Colombia

o16

Koh Phi Phi Don, Thailand

o23

Corfu, Greece

o25

St. George, Bermuda

o19

Lake Tahoe, Nevada

o4

Cayo Coco, Cuba

o17

Primosten, Croatia

Playa Blanca, Colombia

o1

Cala Macarelleta, Menorca, Spain

o18

Cayos Cochinos, Honduras

o20

Puerto Ayora, Galapagos

o22

Aitutaki, Cook Islands

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...