Skip to main content

Втора година по ред во Мaкедонија се огранизира ден на социјалните мрежи во рамките на светскиот ден !

Оваа година настанот беше тука!

v0

Организатори беа од NewMediaMk

V22 v3 v2

Со сестрана помош од Шоферот,Спонзорот и Хостесата

v1 v4 v111

 Излагачи според програмата 

v6 v8 v9 v10 v12 v14 v15 v17 v18 v19

 Фотографи на настанот

v44

 Пошто на овој не му одеше 🙂

v11

 Се на се беше одлично, и дај боже и у година пак да се собереме

v5 v7 v33 v34 v45

 Посебна пофалба за “мокрите дечки”

v21

 Фотографиите украдени од https://www.facebook.com/MIDphotography

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...