Денот на Крофните

Некаде се прославува Националниот Ден на Крофните. Тоа е поводот за овој напис. Не, дека ни треба повод за јадење крофни, но сепак! Секој ден е добар за ова слатко уживање. Малку се мрснички и калорични но, ако се пази и еден гриз ќе биде доволен. Јадете на сопствена одговорност.

Сите сакаат да јадат крофни тоа знаеме, но кои ви се омилени? Можеби вашите се баш овде:

[metaslider id=21560]

Откако ве настрвивме, за да не ни се налутите ќе ви дадеме рецепт. Толку барем можеме 🙂

[yumprint-recipe id=’4′]

 Среќен Ден на Крофните! Добар апетит!

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...