Дарина во потрошувачкиот свет

Daryna Kossar, дизајнерка и фотографка од Киев, наместо да појадува и да се шминка, својата креативност ја изразува со елементите кои се составен дел од тие две секојдневни ”операции”.

Фотографиите на оваа талентираната уметница се користат во комерцијални цели па, затоа можеби ќе ви делуваат познато.

  

dk1
dk2
dk4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...