Цртачот со тапија – Giuseppe Cristiano

Џузепе Кристијано. Порано пишуваше и црташе сценарија за рекламни агенции, црташе стрипови и илустрации. И сега го прави истото, но пишува и книги за тоа. Неговите упатства за изработка на Storyboard, фино спакувани во книги, денес се користат како наставна лектира на неколку колеџи за филм и илустрации.

Огромното искуство на Џузепе во Анимација, Музичко Видео, Реклама, Видео Игри, Краток Филм и многу други форми на визуелна уметност го прават еден од највлијателните уметници во оваа област.

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

18

19

22

23

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...