Црно-белиот свет на Felipe Vellasco

Фелипе Веласко иако е роден во Рио де Женеиро, Бразил, во 1982, живее во Сао Паоло. Дипломирал на Мекензи Универзитетот и веднаш започнал со работа во локалните маркетинг агенции. По неколкку години губи интерес за оваа работа и се посветува на режирање филмови. Во моментов работи за Сентиментал Филмс.

Со фотографија се занимава веќе неколку години и тоа го не прави само од хоби. Фотографира на 35мм филм и слајдови. Не користи дигитална техника туку само класични методи. И страст, многу страст.

f1
f2
f3
f4
f5
f6
f7
f8
f9
f10
f11
f12
f15
f16

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...