Skip to main content

Постојаниот пад на продажбата на книги во книжарниците наспрам војните на електронските издавачи на книги, не не спречуваат да уживаме во предностите кои ги има книгата во нејзиното оригинално издание – хартијата. Мирисот, шушкањето на страниците и гордоста од нашите колекции на книги ќе бидат пресудни во опстанокот на книгите во печатено издание. Секако и овие прекрасни држачи кои ги чуваат вашите омилени книги допринесуваат за тоа. Наидовме на неколку примери – од малку чудни до навистина ексцентрични, едноставни но и необични. Како што изборот на литература зборува за вашата личност, така држачите за книги зборуваат за вашиот карактер. Кој е вашиот избор?

 

slide_7947_105894_large slide_7947_105900_large slide_7947_105901_large slide_7947_105908_large slide_7947_105909_large slide_7947_105946_large slide_7947_105920_large slide_7947_105962_large slide_7947_105927_large slide_7947_105979_large slide_7947_106035_large

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...