Skip to main content

Промоција на дресот на Челзи за 2013/2014. И пред да го видите новиот дрес, и пред да го нарачате новиот дрес…Треба ли да знаете нешто повеќе од тоа дека е во сина боја?

Марк Зиберт во соработка со Адидас направи постери за промоција на новиот дрес. И нема да биде ништо чудно, ако во постерите всушност е прикажан новиот дрес. Но не е.

Дресот нема да го видите но, ќе потонете во сино, насекаде сино. John Terry, Fernando Torres, Juan Mata, Demba Ba, Gary Cahill, Petr Cech, Eden Hazard, Oscar, и David Luiz. Фудбалери во сино. Нема да ви пречи што не знаете како изгледа дресот се додека знаете дека е син нели?

Значи, дресот… Син е. Што е друго важно?

 

c7 c2 c1c11 c10 c9 c8 c4 c3

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...