Category: ФОТОГРАФИЈА

Hong Yi-Red – Уметност и храна

Hong Yi е Малезиска уметничка и архитект. Ова е нејзиниот проект изразен преку храна. Материјалот користен во проектот е нешто што го има со сечиј фрижидер. Таа успева, доста успешно, тој материјал да стаса...