Category: БИЗНИС

Успешна работа во убаво дизајниран простор

Деловни простории, канцеларии, работни маси или биро во домашни услови? Важно е каде работите. И што работите. И дали го сакате она што го работите. И во мал милион фактори кои придонесуваат за сите...

Креативен маркетинг

Имате производ, имате добар производ, имате одличен производ. Имате реклама. имате добра реклама, ама , имате ли ваква реклама? Понекогаш, ако не и секогаш, за да го позиционирате својот производ во морето од останати...

Да се биде успешен и богат

Да се биде богат…. загарантиран опстанок, моќ, гламур. Секој сака да биде богат поради овие причини. Успешен бизнисмен ужива да се вози наоколу во своето Ферари, да се меша со A-листата на познати личности и...

Итар Пејо и маркетингот

Во ерата на брзо пренесување на рекламните пораки и милион начини како тоа да биде успешно и да ја пренесе пораката за производот или услугата до крајниот потрошувач, не е на одмет сликовито и...

Тоа време од годината

Декември. Највеселиот месец во годината. Како што велат во песните ”кога сите се насмеани”,”кога сите празнуваат”, ”кога сите даруваат”. Кога сме кај дарувањето, подготвивте ли стратегија како да ги анимирате вашите клиенти, купувачи, корисници?...

Нека дојде мај

Ноември. Рецесија. Криза. Штрајкови. Незадоволство. Луѓе во очај. Богатите, побогати, сиромашните на просјачки стап. Ова е сликата на економската состојба во Европа деновиве. Но, не и овде. Во чудесната земја Македонија. Дали? Сликата(читај реалноста) е таа,...