Skip to main content

Внесете ја пролетта во вашите домови. Изобилството на цветови и бои како и адекватните вазни и садови за режано цвеќе ќе го направат вашиот дом поубав и помиризлив.

Комбинирајте ги цветовите по боја и употребете свежо набрано цвеќе.

Најважно од се, ускладете го стилот на домот со соодветен цветен аранжман.

Еве што ви предлагаме:

 

[metaslider id=19652]

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...