Богаташи, внимание! Пенкало од 70.000 долари

18-каратното златно пенкало Montegrappa Chaos Limited Edition може да биде ваше за само 69,350$ (со букви: шеесетидеветилјадитристаипедесет долари)

Не туку се чудите, вадете ги парите и трк на Amazon.

За да не се мачите да го најдете, ние како на вистински богаташи, ќе ви го дадеме и линкот каде може да си го купите ова, за овие пари, чудо од пенкало.  [button type=”small” color=”black” rounded=”1″ link=”http://www.amazon.com/Montegrappa-Chaos-Limited-Edition-Rollerball/dp/B006ZYY15U” ]Клик овде[/button]

За борбата со шеиците спремете си и нешто ситно и заокружете го износот на 70 илјадарки. Валута-долар, да нема забуни! И мускулите навежбајте ги, зошто, пенкалото тежи 4.5 килограми.

И пишете нешто!

 

996

997

998

999

 

 

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...