Skip to main content

HelloAgain_Beck

Пред една недела во студиската сцена на 20th Century Fox во Лос Анџелес, музичарот и текстописец Beck заедно со оркестар од 157 члена под диригентската палка на неговиот татко David Campbell ја изведе Sound and Vision на David Bowie од 1977-ма. Настанот го спонзорираше Lincoln, автомобилската индустрија од Детроит. Изведбата на Beck на Sound and Vision ќе биде употребена во новата рекламна лампања на Lincoln.

David Bowie  даде благослов за проектот.

Еве како се тоа изгледаше:

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...