Бастион – Емил врати се

Во екот на југословенскиот и светски електро-поп. ниту Скопје не остана покусо. Беше формирана една супер-група, Бастион.

Во нејзиниот состав Ана Костовска, Кирил Џајковски и Љубомир Стоисављевиќ.

Траеше кратко, но тоа што  го остави е вечно!

 

Во нивна чест, во 2006 години беше создаден компилациски албум со обработки на нивната музика

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...