Bart Smeets – Мурали или графити?

Bart Smeet или попознат под псевдонимот  Smates е уметник во категоријата улична уметност . Познат е затоа што има неверојатни мурали…Боите се прекрасни, вивидни а, деталите импресивни. Дали се наоѓаат на фасадите на зградите или пак се дел од внатрешниот декор, муралите или графитите (оставаме на вас да одлучите) се секогаш динамични и рефлективни.

Откријте и вие дел од светот на Smates:

m1

m2

m3

m5

m6

m7

m8

m9

m11

m12

m13

m15

 

m19

m22

 

Ginka Ristova

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...

You may also like...