Skip to main content

Креативна мајка и заспано бебенце… и ете!

Бајките и приказните за мали деца се прекрасно илустрирани благодарение на една многу креативна и вредна мајка. Се вика Квини Лиао, има три деца и неверојатна фантазија. Додека најмалото синче Венген спие таа со фотоапарат и сосем обични предмети како чаршави, облека,марами и играчки, го претвара во јунак од бајките и го ”носи” на прекрасни авантури.  

 

wengenn-2
wengenn-3
wengenn-4
wengenn-5
wengenn-1
wengenn-6
wengenn-7
wengenn-8
wengenn-9
wengenn-10
wengenn-11
wengenn-12
wengenn-13

 

Always looks on the bright side of life, but,nevertheless, wears an umbrella ...